Het laatste nieuws over DutchMinePlayers

GTA server reset! Tim_kwakman

Hallo,
De GTA server verwacht al een tijdje een update (of map reset), echter kan deze niet doorgaan. Joe (De admin die de map zou maken) is dusdanig inactief, waardoor dit geen mogelijkheid is. Echter ben ik (Tim) wel van plan om een reset te doen.

Wat wordt er gereset?
Kort gezegd:
- Alle chesten
- Alle gangs
- Al het geld
- De banken
- De inventories.

Simpel gezegd; Een volledige reset van de server, op de map na. Iedereen zal een verse start krijgen.
~Tim

Nieuwe website :) Tim_kwakman

Hallo iedereen,
Vanaf vandaag is de nieuwe website online, ik heb besloten om over te stappen op een zelf gemaakte website gebouwd op het PHP framework Laravel. Dit zorgt ervoor dat ik zelf features kan maken & toevoegen. Ook is het op deze manier simpeler om intergraties met DMP te maken.

Waar is het forum?
Deze wil ik in een later stadium terugbrengen, echter moet ik deze helemaal zelf maken dus het kan even duren voordat dit geïmplementeerd is. Ik hoop alles z.s.m. klaar te hebben. De basis functionaliteit zit al in het systeem. Vandaar dat ik deze al live zet.

Hu, ik kan geen account maken?
Dit klopt, het systeem kijkt naar je IP voordat je een account kunt maken of deze aan jou MC naam zit, echter stuurt DMP deze data nog niet naar de nieuwe website. Ik denk dat ik deze data direct uit de bans ga halen, dus registreren zou ook binnenkort mogelijk moeten zijn.


Welke voordelen heeft de nieuwe site op het moment?
Voor nu is het grotendeels het uiterlijk, ik vind de huidige style vele male mooier. En deze site heeft betere compatibiliteit, de Engelse versie van DMP (DMPnetwork) draait nu op dezelfde website. Echter heeft deze wel een eigen talenfile. Ik kan op deze manier 1 project/site onderhouden terwijl het overal aangepast wordt. Voorheen waren de Nederlandse, Engelse en het admin paneel los van elkaar. Nu zit alles netjes op een website. :)
~Tim

Informatie

Minecraft server

Play.dutchmineplayers.nlTeamspeak Server

ts.dutchmineplayers.nl